Revision

Revisioner sedan 2008.

En revision är som en årligt återkommande hälsokontroll av ditt företag. Revisionen är en bekräftelse på att den information du lämnat i din årsredovisning om din ekonomiska situation är riktig. Det är den många förlitar sig på i sina affärsrelationer med dig.

En revision kan också leda till förändringar och förbättringar i ditt företags rutiner. Vi kan minska riskerna för obehagliga överraskningar och guida dig i många ekonomiska frågor. Goda råd är inte alltid dyra.

1 november 2010 togs revisorsplikten bort för mindre privata aktiebolag. Generellt gäller det för bolag med en omsättning mindre än 3 miljoner och mindre än 3 anställda. Kontakta mig om du är osäker på om ert företag behöver en revisor. Vi gör många revisioner åt företag som enligt bokföringslagen inte måste anlita en revisor, ändå anlitar dom oss eftersom fördelarna är många.
Vi går igenom företagets ekonomi och lämnar rekommendationer, det kan även ge en högre kreditvärdighet hos många banker.

Oavsett om du har ett större företag med krav på revision eller ett mindre med valfrihet är det klokt att se en revision som en investering.

Vi är anslutna till branschorganisationen FAR.

Diskutera revision med mig!

10813-045.CR2.p1

Jonas Pettersson
070-256 84 50